Klassisk massage är läkande, förebyggande, lugnande och behandlande.

Klassisk massage Växjö

Klassisk massage eller klassisk svensk massage som den här massageformen egentligen heter, syftar till att få dina muskler att slappna av och kan hjälpa mot muskelspänningar, träningsvärk, ömma triggerpunkter och stress i kroppen. Ofta nås ett bra resultat genom att kombinera mjuka och djupgående tekniker.

Klassisk massage kan utföras mjukare som avslappningsmassage eller mer djupgående som idrottsmassage. Massagen anpassas till vad du som kund önskar och har behov av. Beroende på hur lång tid du bokar kan en klassisk massage innebära helkroppsmassage eller ha fokus på delar av kroppen.

Behandlingen inleds med en uppvärmning, så kallat effleurage, en form av uppmjukande strykningar över musklerna för att få igång cirkulationen och förbereda kroppen för mer djupgående tryck. 

Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk, besvär med musarm, golfarmbåge och tennisarmbåge samt ischias.

 

45 minuter 680:- (ca 40-45 min behandling)
75 minuter 975:-  (ca 70-75 min behandling)
90 minuter 1080:- (ca 85-90 min behadnling)

När du ska boka massage väljer du först om du vill boka 45-, 75- eller 90-minuters behandling. När du kommer pratar vi om dina behov och anpassar massagen.

Rulla till toppen