Massage under graviditet är välgörande. Få en stunds egentid och låt kroppen få slappna av.

Gravidmassage Växjö

Detta är gravidmassage

Smärta och värk, i bland annat ländrygg och axlar, är vanligt i samband med graviditet. En behaglig massage som får dessa områden att slappna av samtidigt som hela kroppen och sinnet får vila, kan vara otroligt välgörande för dig som är gravid.

Du kan få massage på hela ryggen, ländrygg, axlar och nacke. Det är också skönt att få massage på trötta ben och fötter eller ett spänt säte.

Beroende på vad som känns skönt för dig kan massagen vara mer djupgående klassisk massage eller mjukare avslappningsmassage.

Som gravid är man också ofta trött och svullen i kroppen och har kanske dragit på sig en del vätska i exempelvis benen. Man kan med fördel ge lymfmassage till gravida för att hjälpa till att få igång lymfflödet och forsla vätskan dit den ska vara. 

Vi diskuterar alltid dina behov och önskemål när du kommer.

Så går behandlingen till

Under massagebehandlingen får du ligga på mage på en speciell gravidmassage-dyna som ligger ovanpå massagebänken. Själva massagebänken är dessutom höj-och sänkbar.

Föredrar du att ligga på sidan går det naturligtvis också bra. Det fungerar utmärkt att ligga på mage och få massage ända fram till och med nionde månaden.

Från och med graviditetsvecka 14 erbjuder vi en avslappnande skön massage och även behandling av specifika problemområden. Detta på grund av den ökade risken för missfall i samband med de första 13 veckorna av graviditeten. Däremot finns det ingen forskning som tyder på att massage skulle öka risken för missfall. Så i princip kan kvinnor börja ta massage när som helst under graviditeten.

Effekter av gravidmassage

Gravidmassage hjälper både kroppen och sinnet att slappna av och bli mer förberedd inför förlossning.

Välkommen till en stunds egentid i en ljus och lugn lokal i Växjö city hos Parment yoga & massage.

 

45 minuter 680:- (ca 40-45 min behandling)
75 minuter 975:-  (ca 70-75 min behandling)
90 minuter 1080:- (ca 85-90 min behadnling)

När du ska boka massage väljer du först om du vill boka 45-, 75- eller 90-minuters behandling, därefter kan du välja typ av massage. Oavsett vilken massagebehandling du har valt pratar vi om dina behov när du kommer och anpassar massagen efter dessa.

Rulla till toppen