Massage i Växjö

Hos Parment yoga & massage i Växjö är du välkommen att boka din massage. Vi finns i Växjö city, i en ljus och luftig lokal i gatuplan. 

Du kan välja mellan olika massagebehandlingar såsom;
klassisk svensk massage, bindvävsmassage, koppning, lymfmassage, gravidmassage, avslappnings/spamassage, helkroppsmassage, idrottsmassage och sittande massage

De olika massageteknikerna kan kombineras efter dina behov och önskemål.

Vi är alla olika. För en del är avslappningsmassage det bästa sättet att få spänningar att släppa, medan någon annan person behöver lite djupare tryck i sin massage.

En massage ska aldrig ont, men en del personer upplever att det är avslappnande när det känns lite ”ontskönt”. Det viktiga är att du kan slappna av under massagen, annars kommer ditt nervsystem göra att kroppen lägger sig i försvar och då kommer den inte släppa på spänningarna.

Effekterna direkt efter en massage kan variera och är individuella. Du kan bli behagligt lugn och avslappnad i hela kroppen. Du kan få en energikick och känna dig pigg och gladare. Du kan också bli frusen, trött, yr och omtumlad direkt efter massagen, men besvären brukar inte vara långvariga. Om du är ovan att få massage kan det ta 2-3 tillfällen innan kroppen tar emot behandlingen fullt ut.

Massage handlar bland annat om att få igång flödet i kroppen. Det kan vara blodflödet med syre till spända muskler, det kan vara förtätad bindväv som stoppar upp flödet i kroppen på olika sätt. Massage är också ett sätt att kommunicera med ditt nervsystem som styr ditt mående.

Massage har också många långsiktiga effekter. Att du känner dig mer avslappnad och mindre stressad påverkar hela ditt fysiska och mentala system. Bland annat så jobbar ditt immunförsvar bättre när du är avslappnad vilket i förlängningen gör att du håller dig friskare med massage.

För att få så bra effekt som möjligt av en massage är det viktigt med regelbundenhet. Tar du tre behandlingar inom loppet av 30 dagar, så får du halva priset på den tredje behandlingen (gäller den billigaste om du bokar olika).


30 minuter 525:(ca 25 minuters behandling)
45 minuter 680:- (ca 40 minuters behandling)
60 minuter 840:- (ca 55 minuters behandling)
90 minuter 1080:- (ca 85 minuters behandling)

När du ska boka massage väljer du först om du vill boka 30-, 45-, 60- eller 90-minuters behandling. Därefter anger du vilken typ av massagebehandling du önskar. Oavsett vilken massagebehandling du väljer diskuterar vi alltid dina behov och önskemål när du kommer.  Läs mer om våra behandlingar: