Massage under graviditet är välgörande. Få en stunds egentid och låt kroppen få slappna av.

Gravidmassage Växjö

Låt inte ditt friskvårdsbidrag brinna inne! Köp presentkort för friskvårdsbidrag 2023, gäller 10 månader.

Ligg på mage och få massage på en speciell gravidmassagedyna. Det fungerar utmärkt att ligga på mage och få massage ända fram till och med nionde månaden. Föredrar du att ligga på sidan går det naturligtvis också bra.

Smärta och värk, i bland annat ländrygg och axlar, är vanligt i samband med graviditet. En behaglig massage som får dessa områden att slappna av samtidigt som hela kroppen och sinnet får vila, kan vara otroligt välgörande för dig som är gravid.

Som gravid är man också ofta trött och svullen i kroppen och har kanske dragit på sig en del vätska i exempelvis benen. Man kan med fördel ge lymfmassage till gravida för att hjälpa till att få igång lymfflödet och forsla vätskan dit den ska vara. 

Vi diskuterar alltid dina behov och önskemål när du kommer.

Från och med graviditetsvecka 14 erbjuder vi en avslappnande skön massage och även behandling av specifika problemområden. Detta på grund av den ökade risken för missfall i samband med de första 13 veckorna av graviditeten. Däremot finns det ingen forskning som tyder på att massage skulle öka risken för missfall. Så i princip kan kvinnor börja ta massage när som helst under graviditeten.
Välkommen till en stunds egentid i en ljus och lugn lokal i Växjö city hos Parment yoga & massage.

Pris

45 minuter 680:- (ca 40-45 minuters behandling)
75 minuter 975:- (ca 70-75 minuters behandling)
90 minuter 1080:- (ca 85-90 minuters behandling)

När du ska boka massage väljer du först om du vill boka 45-, 75- eller 90-minuters behandling. 
När du kommer pratar vi om och anpassar massagen efter dina behov. 

Rulla till toppen