Här skriver jag om det som ligger mig varmt om hjärtat, högt och lågt.

Gör en egen yoga & meditationskudde - blogg

Jag gillar enkelheten. När jag inte vet vilken riktning jag ska välja så brukar enkelheten vara en bra väg. Ok, tänker du, och även jag själv ibland…vad handlar det om? Handlar det om att jag är slö och lat, inte vill kämpa. Nej, så är det nog inte. För när något känns helt rätt så finns krafter där som skulle kunna göra vad som helst egentligen.

Till exempel så har jag sytt alla mina yogakuddar, yogaband och ögonkuddar som jag har i studion själv. Så lat är jag inte.

När jag är hemma och yogar eller mediterar så brukar jag fixa till en tillfällig yogakudde. Särskilt bra om man kanske inte har hur mycket plats som helst eller om man är på resa och sitter i ett hotellrum och längtar efter att sitta och meditera eller yinyoga.

Se på filmen hur enkelt du kan göra din egen fasta kudde. Du behöver bara:

en vanlig kudde, filt eller handduk och gärna ett örngott.

Ulrika Parment, 9/11 – 2022

– PARMENT  yoga & massage Växjö – 

Rulla till toppen