Här skriver jag om det som ligger mig varmt om hjärtat, högt och lågt.

Ny webbplats! Vi firar med gratis nackmassage!

Kom och få gratis nackmassage! Smaka te! 

10 juni kl. 12.00-16.00 dropin!

I dagarna släpper jag min nya webbplats – Parment yoga & massage Växjö. Grattis Ulrika till ett bra jobb!
Ja, jag säger grattis till mig själv, för jag har inte bara fyllt sidorna med innehåll jag har faktiskt byggt webbplatsen helt själv. 

För den nördige kan jag berätta att jag jobbat i programmen WordPress och Elementor.

Goda konsultråd har jag fått från Ola Brandsted från Brandsted Marketing. Tack Ola!  

Jag vill också tacka Nicole och Olof på Råstyrka gymVåra intressanta företagsdiskussion leder alltid till att jag får bra idéer vilket gjorde att detta arbetet gick snabbare än planerat. Tack Nicole och Olof!

Jag vill också tacka Mikaela Hölbling, som genom sina skärpta konstnärsögon hjälpt mig med korrektur och bra synpunkter. Tack syrran!

Och ett stor tack, så klart till Hans Parment, min man, som står ut med mina tillkortakommanden och stöttar mig så jag kan driva företaget. Kram Hans!

Arbetet gick snabbare än vad jag trodde det skulle göra. Istället för tre månader gjorde jag webbplatsen klar på 6 veckor. Det har varit ömsöm kul och spännande och däremellan stressigt  och frustrerande. Som livet kanske man kan säga. 

Men nu är webbplatsen klar. Eller klar och klar??
Den fyller syftet och ser tilltalande ut. Det duger gott och väl. Det är också som livet, ett pågående projekt till förbättring och förfining. Det går upp och ner. Kanske lite mer upp nu för tiden faktiskt. Det beror nog på att jag blivit bättre på att acceptera nergångarna och inte göra så stor sak av dem. Det är som det är.

Hoppas du vill kika runt på nya webbplatsen, Parment yoga & massage Växjö, och att du till och med vill boka massage eller yoga hos mig.

Ha det fint!

Ulrika Parment,  5/6 2023
cert. massageterapeut och yogalärare

 – Parment yoga & massage i Växjö – 

Ballonger i färgglada färger
Rulla till toppen