Gravid - Vårda dig själv med visdom och vila i vintermörkret.

Gravid

Vårda dig själv och din växande bebis i magen med yoga och lymfmassage

12 januari kl. 16.30-19.30
Välkommen till en fridfull och lärorik kväll med Sofia Rappe ”FiloSofia MediYoga” och Ulrika Parment ”Parment yoga & massage”.

 

Naturlig förberedelse inför förlossning, amning och föräldraskapet med yoga

Yogan förbereder och stärker fysiskt, mentalt och emotionellt, den skänker lugn och tillit till den period i livet du befinner dig i just nu och inför det som väntar. Närvaron i kroppen och stunden stärks och kontakten med dig själv och din bebis i magen fördjupas. Med yoga minskar stress, nervsystemet stärks och hormonsystemet balanseras.

Under kvällen kommer Sofia Rappe guida dig igenom ett mjukt och varsamt MediYogapass för gravida med fokus på andetaget. Du får med dig verktyg för din graviditet, förlossning och livet.

 

Bli piggare, starkare och lättare med ett fungerande lymfsystem!

Lymfsystemet är starkt kopplat till vårt mående. När det inte fungerar optimalt kan det ge många olika symptom såsom trötthet, kryp i benen, tyngdkänsla, svullnad, ömhet med mera.

Det fina är att med lite kunskap kan du själv påverka ditt lymfsystem och därmed må bättre.

Ulrika Parment berättar grundläggande om hur lymfsystemet fungerar och du får lära dig att praktiskt ge dig själv en egenbehandling.

 

Vi bjuder på varm vegetarisk gryta med knäckebröd och liten dessert. Allt kommer att vara fritt från gluten och komjölk.

Tid: 12 januari, kl. 16.30-19.30

Plats: Hos FiloSofia på Norraby gård 2, 363 33 Rottne

Kostnad: 595kr (faktura kommer) 

Anmälan är bindande (men ej personlig) Begränsat antal platser.

Rulla till toppen