Här skriver jag om det som ligger mig varmt om hjärtat, högt och lågt.

Använd ditt friskvårdsbidrag

Ta hand om dig! Låt inte friskvårdsbidraget brinna inne, använd det i tid.
Många arbetsgivare erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag. Bidraget är till för att uppmuntra anställda att främja sin hälsa.

 

Tiden går fort - använd dina pengar

Många sparar på sina friskvårdpengar in i det längsta. Men kom ihåg att du måste använda pengarna för det innestående år senast den sista december. Glömmer du bort att använda dem kommer de att ”brinna inne” och det är ju synd. Du hade ju kunnat få en skön massage till exempel.

Det finns olika sätt att använda sitt friskvårdsbidrag. Det vanligaste är att man lämnar in ett kvitto till sin arbetsgivare.

Hos mig på Parment yoga & massage Växjö så betalar du med Swish och därefter mejlar jag ett kvitto till dig. Är du företagare skriver jag gärna en faktura till dig som också kommer på mejl. Fakturan kan du sedan använda för att dra av avgiften för friskvård.

 

Epassi – så funkar det!

Många arbetsgivare är kopplade till ett företag som agerar mellanhand och som tar hand om administration av företagets av friskvårdsbidrag. I Växjö är många företag ansluta till exempelvis Epassi.

Hos Parment yoga & massage Växjö kan du använda Epassi för betalaning av din friskvård i form av massage eller yoga.

Det är enkelt för dig som kund att använda Epassi. Antingen betalar du själv via Epassi Appen. Lättast är om du betalar när du kommer till Parment yoga & massage. Då kan jag visa dig om du känner dig osäker. Det går också att betala förväg i Epassi appen.

Om du inte vill ladda ner någon app, ibland känns det ju som man har alltför många appar, så kan jag ta betalt via Epassi´s hemsida. Du behöver bara uppge ditt personnummer som jag skriver in in i Epassi´s så kallade webbkassa, och sen är köpet klart.

Jag hinner inte använda mina pengar före december -
vad gör jag?

Om du inte hinner använda ditt friskvårdsbidrag innan årets slut, så har du möjlighet att hos Parment yoga & massage i Växjö köpa ett presentkort för friskvårdsbidrag.

Mejla info@parment.se om du vill köpa ett  ”Friskvårdspresentkort för massage”. Du får kortet via din mejl med angivet värde och du swishar mig din betalning, alternativt betalar med Epassi.

 

Då kan du betala med innestående års friskvårdsbidrag och presentkortet gäller sedan i 5 månader från inköpsdagen. På så vis får du 5 extra månader att utnyttja för att få massage hos mig på Parment yoga & massage Växjö.

Presentkortet gäller för alla former av massage; klassisk massage, lymfmassage, gravidmassage, koppningsmassage, bindvävsmassage, avslappningsmassage, helkroppsmassage,  idrottsmassage och sittande massage.

 

Ulrika Parment, 7/7 2023
cert. massageterapeut och yogalärare

– Parment yoga & massage i Växjö –

 

Ljuslykta och korg med handduk
Rulla till toppen